Právě vysíláme

Halsey má po porodu syna velké zdravotní problémy

12. května 2022 8:10
Halsey má po porodu syna velké zdravotní problémy

Sedmadvacetiletá zpěvačka Halsey má po porodu obrovské zdravotní problémy. Dlouho o nich nemluvila, mlčení se však rozhodla nyní prolomit.

„Vím, že se spousta z vás ptala, jak jsem na tom zdravotně,“ uvedla Halsey na svých sociálních sítích poté, co sdílela fotografii z monitoringu srdce. „Od té doby, co jsem porodila, mám nějaké problémy. Co jsem dospělá, nikdy jsem nebyla tak nemocná.“

Jak dodala, několikrát byla hospitalizována pro anafylaxi, což je porucha cirkulačních poměrů. „Poté, co jsem navštívila asi sto tisíc lékařů, mi diagnostikovali Ehlers – Danlosův syndrom, Sjögrenův syndrom, syndrom aktivace žírných buněk a syndrom posturální tachykardie. Stále přitom hledáme příčinu, která by potencionálně mohla vyvolat další autoimunitní onemocnění,“ prozradila zpěvačka.

I přes problémy se však rozhodla vyrazit na turné Love And Power, které startuje už příští týden. „Pokračuji teď v léčbě a těším se, že před vás budu moci předstoupit zdravá a předvedu ze sebe to nejlepší,“ zakončila Halsey, která minulý rok v červenci přivítala na světě syna Endera.

Články, které by tě mohly zajímat