Právě vysíláme

HALSEY neudržela nervy a krutě seřvala fanouška během svého koncertu! Proč?

3. února 2020 11:10
HALSEY neudržela nervy a krutě seřvala fanouška během svého koncertu! Proč?

Halsey neudržela nervy na uzdě a během svého koncertu se hlasitě pustila do jednoho ze svých diváků. Čím jí fanoušek tolik rozzuřil?

Populární zpěvačka vystupovala v Miami a její koncert probíhal bez problémů do chvíle, kdy muž v první řadě se rozhodl trochu zpěvačku provokovat a vykřikoval: G-Eazy, G-Eazy – tedy jméno slavného amerického rappera, se kterým Halsey nějakou dobu chodila.

Ačkoliv jindy jistě zpěvačka na své fanoušky nekřičí, chování neznámého muže jí vytočilo a náležitě se do něj pustila. „Jestli ještě jednou řekneš jméno G-Eazy, vyhodím tě z této budovy. Nakopu ti zadek. Na mé show si ze mě nebudeš utahovat,“ křičela Halsey na muže a nebála se použít i několik dost ostrých výrazů.

Ačkoliv není známo, zda musel muž opravdu koncert opustit, Halsey se k celé záležitosti vyjádřila na Twitteru, kde poslala vzkaz především ženám. „Nikdy se od nikoho nenechte vynervovat. Jste žena a musíte si stát za svým. Netolerujte urážky jen proto, abyste se zachovala jako „slušná“ holka,“ napsala zpěvačka, která evidentně na svého bývalého přítele G-Eazyho nevzpomíná s láskou a už jen jeho jméno jí dokáže vytočit doběla.

 

 

Zdroj: Twitter, nme.com

Články, které by tě mohly zajímat