Právě vysíláme

HALSEY se v domácí karanténě připravuje na advokátní zkoušku!

28. května 2020 11:10
HALSEY se v domácí karanténě připravuje na advokátní zkoušku!

Americká zpěvačka Halsey se v domácí karanténě vzdělává, a to ve velkém stylu. Autorka hitu Without Me na Instagramu přiznala, že se připravuje na zkoušku z ústavního práva.

Využívá nové příležitosti

Ani za normálních okolností se zpěvačka Halsey nebála vyčnívat z davu. Zdá se, že tomu tak bude i v éře koronaviru! Pětadvacetiletá popová hvězda se v domácí karanténě připravuje na zkoušku z ústavního práva.

Text v překladu zní:
Sundala jsem si z kotníku ortézu, protože mě škrabala. Teď si ji musím dát zpátky. Uvařila jsem quiche a ravioli z čerstvého špenátu a tykve muškátové. Práva jsou zábavná, ale těžká. Krásná obloha. Neustále koukám na Avatar a jak jste si ze staré fotky určitě všimli, stal se ze mě zvláštní malý podivín, který po celý život vyzdvihuje sedmdesátá léta. Toť vše, děkuji.

Zpěvačka zatím neuvedla, co ji přivedlo k takovému kroku či zda se v budoucnu chce stát plnohodnotnou právničkou. Před vypuknutím koronavirové pandemie prohlásila Halsey během koncertu, že celosvětové turné Manic bude nejspíš posledním, které za nějakou dobu uspořádá.

Chystá rodačka z New Jersey radikální kariérní změnu? Nechme se překvapit! Na zkoušku jí samozřejmě budeme držet palce.

Zdroj: Instagram, Shutterstock, iamhalsey.com

Články, které by tě mohly zajímat