Právě vysíláme

Halsey ukázala rostoucí bříško a přiznala, jak moc ji těhotenství změnilo

17. března 2021 11:10
Halsey ukázala rostoucí bříško a přiznala, jak moc ji těhotenství změnilo

Halsey začátkem letošního roku velmi mile překvapila fanoušky, když zveřejnila zprávu o těhotenství. Nyní oblíbená zpěvačka ukázala, jak moc už jí vyrostlo bříško.

Ačkoliv je Halsey se svým přítelem producentem Alevem Aydinem poměrně krátce, zpěvačka uvedla, že miminko bylo plánované. „Chtěla jsem dítě ještě dřív, než jsem se stala zpěvačkou,“ řekla Halsey, která v minulosti prodělala potrat, a tak je pro ni dítě opravdu vytoužené.

Nyní zpěvačka na Instagramu ukázala rostoucí bříško a jak můžeme na fotografii vidět, těhotenství ji opravdu sluší. Halsey se také rozepsala o tom, jak nyní vnímá své tělo a jak moc ji její současný stav změnil. „Je tak zvláštní, dívat se na to, jak se vaše tělo mění. Myslela jsem, že mi těhotenství přinese silný pocit ženství, ale popravdě mi to úplně srovnalo moje vnímání pohlaví. Citlivost k mému tělu mi jen zvýšila vědomí o lidskosti jako takové, toť vše. Je to skvělé a doufám, že ten pocit mi vydrží. Hodně vařím, ještě víc spím a čtu spoustu knih,“ napsala budoucí maminka.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat