Právě vysíláme

HALSEY vydává nový drsný singl Nightmare! V hudebním klipu si zahrála i CARA DELEVINGNE

18. května 2019 11:10
HALSEY vydává nový drsný singl Nightmare! V hudebním klipu si zahrála i CARA DELEVINGNE

Halsey si zřejmě nedělala legraci, když tvrdila, že její nová deska bude hlučná. Americká zpěvačka v novém singlu Nightmare potvrzuje svoji roli rebelky proti sexismu, a to ve velkém stylu! V hudebním klipu k singlu si zahrála i slavná modelka Cara Delevingne.

Blíží se nová deska?

Singl Nightmare je prvním singlem, který Halsey vydala po úspěšném hitu 11 Minutes a zřejmě se stane nenahraditelnou součástí její připravované desky. Ačkoliv Halsey zatím neuvedla přesné datum vydání alba, je možné, že se nové desky dočkáme ještě před jejím koncertem na londýnském stadionu Wembley, jenž se bude konat 8. června. Nic ale zatím není potvrzené, takže fanoušci mohou jen spekulovat a dohadovat se.

Halsey útočí

Halsey v novém singlu Nightmare rozhodně nic neskrývá! Živá písnička naráží na kontroverzní témata současné doby jako například rozhodování mužů o zákonech týkajících se potratů či sexistické poznámky, jakým ženy musí ze strany svých mužských kolegů čelit. Halsey se v debatě o těchto tématech angažovala i v minulosti a zdá se, že s tím nehodlá jen tak skončit. Naopak. Její nová tvorba nasazuje laťku ještě trochu výš. V odvážném klipu k novému singlu si kromě známé zpěvačky zahrála i modelka a herečka Cara Delevingne.

Na video se můžete podívat níže. Co mu říkáte?

Zdroj: YouTube, Instagram, NME, Alt Press, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat