Právě vysíláme

HALSEY vydává nový singl Without Me. Skladba je o porozumění vlastní hodnoty

7. října 2018 8:00
HALSEY vydává nový singl Without Me. Skladba je o porozumění vlastní hodnoty

Na Grammy nominovaná multiplatinová zpěvačka Halsey se vrací se singlem Without Me. Jedná se o první nový materiál od vydání platinového alba Jopeless Fountain Kingdom, které vyšlo v roce 2017 a debutovalo na první příčce Billboard 200.

Zpytování vašeho účelu a úsilí ve vztahu může být matoucí a vyčerpávající. Ale jde o důležitou část sebereflexe a zjišťování vlastní hodnoty,” přibližuje singl Halsey. „Tahle skladba je o porozumění vlastní hodnotě. Without Me je opravdu upřímná píseň, která mi pomohla si dokázat, že pořád dokážu do svého umění vkládat vlastní pocity. Moje hudba bude vždy vozidlem, které nese mé srdce.”

Z pozice nováčka, který původně nahrával své skladby na SoundCloud, se Halsey za méně než sedm měsíců vypracovala k vyprodání Madison Square Garden a vydání platinové alba Badlands. Hit Closer, na kterém spolupracovala s The Chainsmokers, se stal druhým nejdéle se držícím songem na první příčce žebříčku 40 nejhranějších radiových písní. Singl Him & IG-Eazym dlouho okupoval první příčku Billboard’s Pop Songs Airplay Chart a Top 40 Radio a její vlastní singly Bad At Love a Now Or Never se v Top 40 Radio vyšplhaly na třetí příčku. Aktuální album jí vysloužilo chválu kritiků i fanoušků. Billboard ji v minulém roce označil za nejnadějnější ženu hudebního světa.

Zdroj: Universalmusic, YouTube

9 písniček s nejujetějšími texty: Nízké čelo, ale umím trochu hrát…

Články, které by tě mohly zajímat