Právě vysíláme

HALSEY vyměnila svého přítele za YUNGBLUDA a mají venku nový song!

24. února 2019 7:55
HALSEY vyměnila svého přítele za YUNGBLUDA a mají venku nový song!

Vypadalo to na idylický a vášnivý vztah plný lásky, ale jak už to bývá nic netrvá věčně, a tak se náš hvězdný pár rozpadl jako domeček z karet. Několik týdnů jejich společní fans neřešili nic jiného a ono není divu, vždyť se tu bavíme o jednom z nejvíce milovaných a oblíbených párech v celém Hollywoodu.

Oficiální důvod pro rozchod ani jeden z nich neprozradil

Ale všichni ví, že G-Eazy byl znovu nevěrný. Na jednom ze svých koncertů se Halsey rozplakala před publikem a řekla, že „jí někdo velice blízký opravdu ublížil“ a ten stejný večer jen o pár desítek minut později řekla, že „se už ponaučila a to hlavně o tom, že spát se svými ex se nevyplácí“. Další ze svých emocionálních breakdownů měla při zpívání songu Someone Will Love You, But Someone Isn’t Me. Ale publikum jí podpořilo velkým aplausem a vlídnými slovy, řekněme, že se celá jejich společná fanouškovská základna (a že není malá) rozhodla v této záležitosti tak nějak postavit za Halsey a rapper G-Eazy zažíval několik krušných týdnů. Podvádět se prostě nevyplácí a dvojnásob to platí pokud jste slavná osoba a každý vás sleduje.

Tweets

Tweety týkající se Halsey a G-Eazyho

Na veřejnost dokonce měli uniknout i textové zprávy, které měli sexuální podtext a člověk, kterému je rapper G-Eazy posílal rozhodně nebyla Halsey.

Blýská se na lepší časy

Ven se dostala nová a očekávaná písnička, na které se podílel Yungblud, svým rodným jménem Dominic Harrison. Novodobá tvář a ikona rebelující britské mládeže, tak mu přezdívají. Získá si vás svým extravagantním stylem, klukovskou vizáží, ale taky propracovanými texty, často se zaobírajícími psychickým zdravím, navíc se ani netají tím, že inspiraci čerpá z obdivu k Bruci Sprinsgteenovi a Chrisu Diffordovi ze Squeeze.

„Rané texty Alexe Turnera, zuřivost Johna Lydona, nabubřelost krále hip-hopu Travise Scotta a k tomu všemu jeho vlastní nezaměnitelná tvář“ – tak charakterizoval jeho debutové EP magazín NME.

Yungblud

Yungblud

Právě proto byli všichni zvědaví na to, jak dopadne hudební spojení Halsey a Yungbluda, každý z nich dělá rozdílný styl hudby. Když se Yungbluda ptali jaká myšlenka stojí za písní a klipem, tak prohlásil: „Písnička vypráví o perfektní tragédii, která vystihuje moderní lásku v naší společnosti. Jsme tak rozpačití, soustředíme se jen na to, co následuje, že nevidíme co je přímo před námi. Neuvědomujeme si, jak moc něco potřebujeme, až do chvíle, kdy je nám ta věc odepřena.“

Jako host je v klipu ještě Travis Barker, kterého znáte z kapely Blink-182.

Zdroj: billboard.com, dailymain.com, youtube.com

Kdo si získal ceny za nejhorší filmové počiny?

Články, které by tě mohly zajímat