Právě vysíláme

Harry Styles natočil nový klip, je v něm laskavý k lidem

8. ledna 2021 8:10
Harry Styles natočil nový klip, je v něm laskavý k lidem

Harry Styles se novým videoklipem protančil. Podívej se na vizuál k songu Treat People With Kindness.

O Harry Stylesovi se mluví čím dál tím více. Nejenže minulý rok vydal kritiky pozitivně hodnocené album, ale zaujal také svým oblékáním do dámských šatů. Naposled obletěly svět jeho fotografie s herečkou Olivií Wilde, s níž už pár týdnů randí.

Nyní slaví úspěch i s aktuálním videoklipem k songu Treat People With Kindness, který pochází z jeho alba Fine Line. V něm synchronizovaně tancuje s herečkou Phoebe Waller-Bridge známou například z filmu Fleabeg.

Styles měl s albem Fine Line vyrazit minulý rok na turné, v jehož rámci se měl zastavit také v České republice. Koncert byl však podobně jako spousta dalších kvůli pandemii koronaviru odložen na 23. února 2021. Vzhledem k aktuální situaci se však i toto datum nezdá příliš pravděpodobné.

Zdraví a bezpečnost každého člověka zůstává naší nejvyšší prioritou, a proto musím bohužel odložit své britské a evropské koncerty. Nemůžu se dočkat, až se opět potkáme v bezpečnějších časech. Do té doby se chovejte k lidem s laskavostí,“ uvedl zpěvák. A právě o laskavosti zpívá i novince Treat People With Kindness.

Zdroj: CNN, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat