Právě vysíláme

Harry Styles oznámil data turné Love On, navštíví i Českou republiku

19. ledna 2022 16:06
Harry Styles oznámil data turné Love On, navštíví i Českou republiku

Harry Styles dorazí v červenci do České republiky. Původně měl v Praze vystoupit už 23. února 2021, kvůli koronaviru byl však jeho koncert dvakrát odložený.

Harry Styles bude na šňůře Love On Tour propagovat své druhé album Fine Line, které je především o sexu a pocitech smutku. Jednou z evropských zastávek bude i Praha, kde se 27letý hudebník představí úplně poprvé. Konkrétně do O2 areny dorazí v pátek 15. července 2022.

Muzikant měl do České republiky dorazit už minulý rok, kvůli pandemii koronaviru však byly koncerty zrušené. „Každý, kdo mě zná, ví, že koncertování bylo vždy mou oblíbenou součástí práce s hudbou. V obdobích, jako jsou tyto, je však nejvyšší prioritou bezpečnost a ochrana koncertního týmu, fanoušků a všech ostatních po celém světě,“ uvedl Styles.

Ten během turné po Spojených státech amerických pomohl fanynce s coming outem. Liso, vaše dcera je lesbička!“ vypálil do mikrofonu, když našel mezi plakáty nápis:  „Má máma sedí v sekci 201. Pomoz mi přiznat se, že jsem lesbička.“

 

Články, které by tě mohly zajímat