Právě vysíláme

Harry Styles pokořil Eda Sheerana. Je nejbohatší celebritou pod 30 let

5. listopadu 2022 8:10
Harry Styles pokořil Eda Sheerana. Je nejbohatší celebritou pod 30 let

Harry Styles je oficiálně nejbohatším umělcem Velké Británie pod 30 let. Pokořil tak Eda Sheerana, který doposud tento primát nesl. Jeho jmění se má odhadovat na částku 116 milionů liber.

Po rozpadu One Direction se jednotliví členové boybandu vydali na sólovou dráhu. Nejúspěšnějším z nich je bezesporu Harry Styles, který v letošním roce vydal kritiky pozitivně hodnocené album Harry’s House, z nějž píseň As It Was strávila šest týdnů na vrcholu britské hitparády. Zároveň vyrazil na světové turné, v rámci kterého navštívil i vyprodanou pražskou O₂ arenu.

Na svém kontě má i několik hlavních filmových rolí, například ve snímcích Don’t Worry Darling a My Policeman. V pouhých osmadvaceti letech si díky tomu všemu Styles přišel na peníze, které mnohé další hvězdy nikdy nevydělají, nebo je získají až v pozdějším věku. Aktuálně má mít na účtu minimálně 116 milionů liber, což ho činí nejbohatším umělcem pod třicet let ve Velké Británii. Tento primát si dlouho držel Ed Sheeran, ten však letos oslavil 31. narozeniny.

Druhé místo obsadila Dua Lipa, jež má mít na kontě 69 milionů liber. Třetí pozice pak patří modelce Caře Delevingne. Z dalších bývalých spoluhráčů Stylese se nejvíce daří Niallu Horanovi, který v žebříčku obsadil čtvrtou pozici s více než 58 miliony librami. Následují ho Louis Tomlinson, Liam Payne a Zayn Malik. Na osmé místo se zařadil zpěvák Sam Smith, devátý skončil Daisy Ridley ze Star Wars a desítku uzavřel John Boyega.

Články, které by tě mohly zajímat