Právě vysíláme

Harry Styles pomohl fanynce s coming outem. „Liso, vaše dcera je lesbička!“ řekl na koncertě

10. listopadu 2021 8:10
Harry Styles pomohl fanynce s coming outem. „Liso, vaše dcera je lesbička!“ řekl na koncertě

Zpěvák Harry Styles učinil nevídanou věc. Během svého koncertu v Milwaukee v rámci Love On Tour pomohl fanynce s jejím coming outem. Poprosila ho o to pomocí transparentu, který během show držela v rukou.

Schylovalo se k polovině koncertu Harryho StyleseMilwaukee, když si zpěvák všiml transparentu jedné z fanynek. Psalo se na něm: „Má máma sedí v sekci 201. Pomoz mi přiznat se, že jsem lesbička.“ Zpěvák neváhal a okamžitě k mladé dívce přistoupil. Dal před ni mikrofon, aby mohla coming out učinit sama, jenže fanynka se před tolika lidmi styděla a poprosila ho, aby to udělal za ni.

Styles si tak na pódiu trochu popoběhl a následně vypálil: Liso, vaše dcera je lesbička!“ Kamery v hale okamžitě ohromenou maminku dívky našly. Ta začala plakat a musela si sednout zpět na své místo, krátce na to však své dceři začala na dálku posílat polibky. V té chvíli se do toho opět vložil zpěvák. „Nechci vám kazit tenhle okamžik, ale nebylo by hezké, kdybyste si teď byli trochu blíž?“ zeptal se.

Jak fanynka později přiznala, věděla, že její maminka něco tuší. „Koupila jsem lístek pro ni jen pár dnů před show. Vzala jsem si s sebou ten nápis, ale nikdy bych nevěřila, že ho Harry skutečně přečte,“ uvedla dívka a zpěvákovi nezapomněla poděkovat. „Díky, že můžu být během svého dospívání tvou fanynkou. Díky, že mi pomáháš stát se tím, kým opravdu jsem,“ napsala.

Články, které by tě mohly zajímat