Právě vysíláme

Harry Styles přerušil koncert, aby pomohl fanynce

15. června 2023 8:10
Harry Styles přerušil koncert, aby pomohl fanynce

Harry Styles patří mezi ty muzikanty, kteří vnímají i dění pod pódiem. Když tak během jeho vystoupení ve Slane v Irsku upadla jeho fanynka, neváhal koncert přerušit a upozornit na ni. Následně se ujistil, že je v pořádku.

Zpěvák Harry Styles zpíval o víkendu ve Slane v Irsku více než osmdesáti tisícům lidí. V jedné chvíli však koncert přerušil, aby se ujistil, že je jeho fanynka, která v chumlu lidí upadla, v pořádku. „Udělejte jí místo a dejte jí trochu vody,“ dožadoval se muzikant okamžitě pomoci. Následně promluvil přímo na dívku. „Jsi v pořádku?“ ujišťoval se. „Je tady kluzko, že?“

Následně se Styles podělil s fanoušci o zábavný příběh z Tallaghtu, který se nachází asi hodinu od Slane. „Jsem rád, že jsem zase v Irsku. Děkuji za vaši mnohaletou podporu. Až nato, kdy jsem dostal v Tallaghtu na budku. Je tady dnes večer někdo z Tallaghtu? Odpouštím vám!“ rozesmál Styles přítomné. Anekdotu vyprávěl v Dublinu už v roce 2015 během koncertu s One Direction.

Po koncertu fanoušci Stylese ocenili za jeho pozornost.Harry je legenda. Dnes večer si všiml v publiku dívky, která uklouzla a upadla. Zkontroloval ji a poprosil, aby jí někdo přinesl vodu. Bylo to od něj opravdu milé,“ napsala na Twitter jedna z fanynek. „Chudák holka dnes večer upadla na Harryho koncertu. Byl tak milý a pozorný, zkontroloval ji a zeptal se, jestli i všichni ostatní jsou v pořádku,“ dodala další.

Není to poprvé, co Harry Styles takto pomohl někomu z fanoušků. V roce 2017 přerušil koncert poté, co osoba v publiku dostala záchvat paniky.

Články, které by tě mohly zajímat