Právě vysíláme

Harry Styles promluvil o založení rodiny. Jak chce vychovávat své děti?

23. srpna 2022 13:43
Harry Styles promluvil o založení rodiny. Jak chce vychovávat své děti?

Harry Styles je momentálně nejúspěšnějším umělcem současnosti a září na titulních stranách magazínu Rolling Stones. V rozhovoru promluvil i o plánech na založení rodiny.

Styles se stal prvním umělcem, který se objeví na všech titulních stranách magazínu od USA po Jižní Koreu. Magazín ho navíc nazval „nejžádanějším mužem současnosti“. Harry poskytl i rozhovor, kde promluvil o práci i soukromí. Po evropském turné, při kterém Styles zavítal i do Prahy, si prý chce zpěvák odpočinout a trávit víc času doma. Dle svých slov chce zkrátka jen ležet na gauči a sledovat reality show Love Island.

Harry, který často experimentuje v tom, co nosí, chce svých fanouškům předávat pozitivní energii a bourat genderové stereotypy. Se svými fanoušky si i dle svých slov vybudoval i velkou komunitu „hluboce milujících lidí“.

Součástí rozhovoru byla i Harryho současná přítelkyně, herečka Olivia Wilde. Styles pak promluvil o plánech na založení rodiny a o tom, jak by rád vychovával své děti.  „Pokud budu mít v jistém bodě děti, budu je vést k tomu, aby byly samy sebou a nebály se být zranitelné a sdílely své pocity,“ řekl.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat