Právě vysíláme

Harry Styles se nechal nafotit v dámských šatech a vyvolal tím pořádný skandál

18. listopadu 2020 11:10
Harry Styles se nechal nafotit v dámských šatech a vyvolal tím pořádný skandál

Harry Styles nafotil velmi odvážné snímky do americké verze prestižního časopisu Vogue a vyvolal tím pořádný skandál. Na několika fotografiích je totiž oblečen do dámských šatů.

Oblíbený zpěvák se stal prvním mužem na obálce v 125leté historii tohoto módního časopisu. A jelikož je známo, že Harry je velmi milovník módy a nebojí se zkoušet nové styly, rozhodli se ho redaktoři Vogue obléct do dámských šatů. A právě to se řadě lidem nelíbí!

Na Twitteru se objevilo hned několik kritických komentářů o tom, že Harry má jako muž oblečenou sukni či šaty a je zobrazen příliš zženštile. Obálku navíc komentovalo několik amerických aktivistů, především z řad republikánů, kteří tvrdí, že muži by takto být prezentováni rozhodně neměli.

Samotný zpěvák však v rozhovoru pro Vogue tvrdí, že v módě nezná hranice a se ženskými šaty rozhodně nemá problém. V módě se navíc inspiruje ikonickými zpěváky, jako jsou např. Elton John či David Bowie, kteří svými nápaditými kostýmy prosluli.

„Když někdy vyrazím do obchodu, koukám na dámské oblečení a přijde mi prostě skvělé. Je to stejné jako se vším, jakmile si v životě nastavíte překážky, omezujete jen sami sebe. Baví mě experimentovat s oblečením. Nikdy jsem příliš nepřemýšlel nad tím, jaký to má význam. Stalo se to přirozenou součástí mé tvorby,“ říká Harry a pokud on sám nemá s ženskými šaty problém, neměl by ho mít ani nikdo další. Mělo by být totiž jen na nás, co si oblečeme. 😉

 

Zdroj: Vogue.com

Články, které by tě mohly zajímat