Právě vysíláme

Harry Styles si zahraje homosexuála, čeká ho několik intimních scén

29. dubna 2021 11:10
Harry Styles si zahraje homosexuála, čeká ho několik intimních scén

Harry Styles chystá nový snímek My Policeman, ve kterém si zahraje homosexuála. Spolu s Davidem Dawsonem by se měl ve filmu objevit hned v několika milostných scénách.

Připravované LGBT romantické drama by se na televizních obrazovkách mohlo objevit už v příštím roce. Vedle Harryho Stylese si v něm zahraje David Dawson, se kterým by se měl zpěvák objevit hned v několika intimních scénách. Zároveň se pak sám objeví v několika záběrech zcela nahý.

Harry bude mít ve filmu sex a tvůrci chtějí, aby vše vypadalo co nejreálněji. Nezbude příliš prostoru pro představivost. Harry se na novou výzvu těší. Vždycky rád dělá věci, které by od něj lidé nečekali a je zvědavý, co si o tom pomyslí,“ uvedli lidé ze zákulisí snímku.

Příběh My Policeman se bude odehrávat v 50. letech minulého století, kdy být homosexuálem bylo naprosté tabu. V hlavní roli se objeví učitelka Marion, která se zamiluje do policisty Toma, kterého si zahraje právě Styles. Ten se však zaplete s muzejním kurátorem Patrickem.

Natáčení budou doprovázet přísná bezpečností opatření. Filmaři začnou v Brightonu, poté se přesunou do dalších lokací. Styles, který momentálně dokončuje natáčení snímku Don’t Worry Darling se svou přítelkyní Oliviou Wilde, zatím novou roli odmítl jakkoliv komentovat.

Zdroj: Insider, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat