Právě vysíláme

HARRY STYLES vydělal od rozpadu ONE DIRECTION neuvěřitelné peníze! V řádech miliardy korun

8. srpna 2020 8:10
HARRY STYLES vydělal od rozpadu ONE DIRECTION neuvěřitelné peníze! V řádech miliardy korun

Od chvíle, kdy Harry Styles opustil chlapeckou kapelu One Direction a vydal se na sólovou dráhu, uběhly tři roky. Za tu dobu se jeho jmění rozrostlo o 50 milionů liber, což je v přepočtu zhruba 1,5 miliardy českých korun. Na to, že je mu pouhých 26 let, je to slušná suma!

Nejnovější čísla ze společnosti Erskine Records, která spravuje příjmy z prodeje hudby, ukazují, že Harry má na svém kontě 24,7 milionu liber. Anglický zpěvák, který se proslavil v roce 2010 v soutěži X Factor, má ve své společnosti Erskine Touring dalších 21,8 milionu liber a ve společnosti HSA Publishing vlastní další aktiva v hodnotě 3,4 milionu liber. Data dle deníku The Sun však nezohledňují jeho výdělky z hraní ve filmu Dunkerk (2017), ani prodej jeho druhého alba Fine Line, které vyšlo v prosinci 2019.

 

49,9 milionů liber je částka, kterou získal navíc k milionům, které již vydělal s kapelou One Direction. Dle deníku The Sunday Times měli kluci z kapely v květnu 2020 jmění ve výši: Harry 63 milionů liber, Niall 50 milionů liber, Louis 45 milionů liber, Liam 44 milionů liber a Zayn 36 milionů liber. Podle nejnovějších čísel to vypadá, že Harry své ex-spoluhráče z kapely One Direction o pár liber předstihl.

Zdroj: The Sun, The Sunday Times

Články, které by tě mohly zajímat