Právě vysíláme

Hashtag #FreeBritney zamořil internet! BRITNEY SPEARS je vykořisťována svým vlastním týmem, tvrdí fanoušci

24. dubna 2019 11:10
Hashtag #FreeBritney zamořil internet! BRITNEY SPEARS je vykořisťována svým vlastním týmem, tvrdí fanoušci

Kolem Britney Spears je opět velké rušno. Fanoušci se domnívají, že jejich oblíbená zpěvačka je vykořisťována svým vlastním týmem a je pouze strojem na peníze. Na podporu známé popové princezny se dokonce pořádají protesty v ulicích a po sociálních sítích koluje hashtag #FreeBritney.

Informace o možném vykořisťování Britney se objevily po odvysílání epizody Britney’s Gram. V seriálu totiž vystoupil bývalý zpěvaččin právník, který uvedl, že Britney nebyla na začátku dubna umístěna do psychiatrické léčebny dobrovolně, ale poslal ji tam proti její vůli její vlastní tým včetně otce Jamieho.

Britney měla od února letošního roku vystupovat v Las Vegas v rámci tour Domination. Vystoupení však bylo kvůli jejímu špatnému psychickému stavu zrušeno. Za odvoláním koncertů pak údajně může právě Jamie Spears, který svou dceru poslal do léčebny kvůli tomu, že dlouhodobě nebrala předepsané léky. Jamie řekl: ‚Buď budeš brát léky, nebo tu show zruším‘,“ uvedl právník v pořadu Britney’s Gram a dodal, že jak otec zpěvačky řekl, tak také udělal. Do médií však později uvedl, že pobyt v psychiatrické léčebně byl nápad samotné Britney.

Nesvéprávná Britney

Skalní fandové jsou situací kolem svého idolu pořádně rozhořčeni a žádají, aby byla zpěvačce vrácena svoboda a možnost rozhodovat sama za sebe. V roce 2011 byla totiž Britney kvůli psychickému zhroucení označena za nesvéprávnou a za její osobu tak doteď rozhoduje její otec Jamie, který toho ale podle fanoušků zneužívá a svou dceru bere pouze jako stroj na výrobu velkých peněz.

Když  hashtag #FreeBritney začal kolovat na Instagramu i Twitteru a v ulicích Los Angeles se začaly organizovat menší protesty na zpěvaččinu podporu, samotná Britney se rozhodla na celou situaci reagovat. Pár dní po propuštění z psychiatrické léčebny na svém profilu zveřejnila video, kde svým fanouškům vzkazuje, že vše je v pořádku a její rodina je nyní pod velkým tlakem. „Nevěřte všem těm lžím, které se objevují na internetu. Má situace je složitá, ale přísahám, že jsem v pořádku. Možná to o mě nevíte, ale jsem velmi silná a pevně si stojím za tím, co sama chci,“ napsala Britney a poděkovala fanouškům za lásku a podporu. V krátkém videu navíc uvedla, že si potřebuje na chvíli odpočinout, ale brzy se opět vrátí na scénu.

Ačkoliv vypadá Britney na videu velmi dobře, na fotografiích, kde opouští léčebnu, tomu už tak není. Zpěvačka je na snímcích rozcuchaná a oteklá s velmi nešťastný výrazem. Mnoho lidí navíc spekuluje, že byla v ten moment pod silnou dávkou prášků.

Co si o situaci kolem oblíbené popové divy myslíte vy? Je opravdu možné, aby byla svou rodinou takto zneužívána?

Zdroj: Cosmopolitam

Články, které by tě mohly zajímat