Právě vysíláme

Herec ZDENĚK PIŠKULA se vrhnul do hudební branže! Nazpíval svoji první píseň!

5. října 2015 13:57
Herec ZDENĚK PIŠKULA se vrhnul do hudební branže! Nazpíval svoji první píseň!

Svoji úplně první píseň s názvem Balič novodobý nazpíval mladý a talentovaný herec Zdeněk Piškula, kterého mohou diváci znát například z pohádky Tři bratři nebo seriálu Všechny moje lásky. Ve své skladbě s nadsázkou popisuje život na sociálních sítích a to, jak je jednoduché žít a prožívat lásku virtuálně, ale komunikovat z očí do očí už bývá horší. Ke […]

Svoji úplně první píseň s názvem Balič novodobý nazpíval mladý a talentovaný herec Zdeněk Piškula, kterého mohou diváci znát například z pohádky Tři bratři nebo seriálu Všechny moje lásky.

Ve své skladbě s nadsázkou popisuje život na sociálních sítích a to, jak je jednoduché žít a prožívat lásku virtuálně, ale komunikovat z očí do očí už bývá horší.

Ke skladbě vznikl i videoklip, který se natáčel na několika lokacích v centru Prahy. V klipu se objeví i jiné známé tváře, jako herečka Mariana Prachařová nebo youtuberka Týnuš Třešničková. Klip má po režijní stránce na svědomí Martin Štembera a námět klipu vytvořil Matěj Kretík z Bookin Agency.  

„Hudba mě vždycky strašně bavila a bylo mým snem udělat svoji vlastní písničku. A teď to konečně klaplo! Ale nechci, aby ji  lidi vnímali jako klasickou písničku o lásce. Balič novodobí je spíš taková parodie na lidi v mém věku, kteří většinu svého času tráví na sociálních sítích. Osobně bych vám mohl vyprávět, já sám mezi ně taky patřím,“ přiblížil Zdeněk svoji skladbu.

[primitiveInlineYoutube ytid=“Ockf8TUbaMM“]

 

Články, které by tě mohly zajímat