Právě vysíláme

Herečka Rachel Evan Wood žádá v petici odstranění klipu, ve kterém ji údajně znásilnil Marilyn Manson

21. března 2022 14:02
Herečka Rachel Evan Wood žádá v petici odstranění klipu, ve kterém ji údajně znásilnil Marilyn Manson

Herečka Evan Rachel Wood před rokem obvinila svého bývalého přítele, zpěváka Marilyna Mansona ze znásilnění a psychické týrání. Nyní dokonce požaduje odstranění Mansonova videoklipu, ve kterém je prý její znásilnění přímo zobrazeno.

Wood sdílela prostřednictvím YouTube petici, ve které žádá o smazání klipu k singlu Heart–Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand). Herečka totiž tvrdí, že byla ve videu znásilněna a videoklip by se tak neměl nacházet volně na internetu. Petice má nyní přes 40 tisíc podpisů.

 

Wood byla jednou z několika žen, které se počátkem loňského roku přihlásily k obviněním ze sexuálního zneužívání Mansona. V příspěvku na instagramu v té době Wood napsala: „Jméno mého násilníka je Brian Warner, světu také známý jako Marilyn Manson. Začal se mnou manipulovat, když jsem byla teenager a roky mě týral. Měla jsem vymytý mozek a přinutil mě, abych se mu podřídila. Skončila jsem ve strachu z odplaty, pomluv nebo vydírání. Jsem zde, abych odhalila tohoto nebezpečného muže, a také mnoho průmyslových odvětví, která mu to umožnila, než zničí další životy. Stojím na straně mnoha obětí, které už nebudou mlčet.“

Marilyn Manson podal na herečku stížnost u Nejvyššího soudu v Los Angeles. Nadále tvrdí, že obvinění Wood je falešné a jedná se o ohavnou lež.

Články, které by tě mohly zajímat