Právě vysíláme

Hlavní zpěvák kapely METALLICA je v léčebně! Skupina následně odložila koncerty

28. září 2019 10:52
Hlavní zpěvák kapely METALLICA je v léčebně! Skupina následně odložila koncerty

Fanoušci legendární kapely Metallica, máme pro vás velmi smutnou zprávu. Zpěvák James Hetfield musel opět do léčebny kvůli problémům s alkoholem. Kapela následně odložila osm koncertů po Austrálii a Novém Zélandu.

Smutná novinka

Charismatický zpěvák a jeden ze zakládajících členů kapely Metallica, James Hetfield, měl problémy se závislostí na alkoholu už v minulosti. Rodák z Kalifornie zažil pobyt v léčebně během své kariéry už jednou: v roce 2002 při natáčení filmu Metallica: Some Kind of Monster. Podle oficiálního tvrzení od kapely se nyní zdá, že staré démony Hetfielda opět pronásledují. Přečtěte si celý vzkaz níže.

 

Text v překladu zní:
S lítostí musíme našim fanouškům oznámit, že odkládáme naše nadcházející koncertní turné po Austrálii a Novém Zélandu.

Jak jistě víte, náš bratr James sporadicky bojuje se závislostí již několik let. Bohužel musel nyní opět do léčebny, aby mohl znovu zapracovat na své rekonvalescenci.
Plně si přejeme, aby jste opět tvořili součást našeho světa, co nejdřív nám to (Jamesovo) zdraví a rozvrh povolí. Dáme Vám vědět, co nejdřív to půjde. Ještě jednou chceme zdůraznit, jak moc nás devastuje, že jsme zklamali tolik z Vás, hlavně naše nejloajálnější fanoušky, kteří často dojíždějí daleko, aby mohli zažít naše koncerty. Ceníme si Vašeho pochopení a podpory pro Jamese a děkujeme Vám, že jste součástí rodiny Metallica

Všechny lístky na koncerty v Austrálii a na Novém Zélandu, včetně VIP zážitků a Černých lístků, budou plně finančně kompenzovány. Odkazy na detaily, jak zažádat o peníze zpět, najdete na Metallica.com.

Přejeme Jamesovi brzké uzdravení a těšíme se, až kapelu opět uvidíme pohromadě na pódiu!

Zdroj: Metro UK, Instagram, Metallica.com

Články, které by tě mohly zajímat