Právě vysíláme

HOZIER vydává hudební klip k novému singlu Almost (Sweet Music)! Líbí se vám?

18. dubna 2019 11:10
HOZIER vydává hudební klip k novému singlu Almost (Sweet Music)! Líbí se vám?

Irský zpěvák Hozier vydává další skvělý singl ze své nové desky Wasteland, Baby! Písnička Almost (Sweet Music) je druhým singlem z desky, ale hudební klip k němu vyšel až nyní. Hozier v klipu chce vzdát hold všem legendám jazzu.

Povedený návrat

Andrew Hozier-Byrne, nebo-li Hozier, zažívá nesmírně povedený rok 2019. Zpěvákova druhá deska Wasteland, Baby! letos dobyla prestižní americkou singlovou hitparádu Billboard 200 a singly z desky měly mimořádný úspěch na internetu (Hudební klip k singlu Dinner & Diatribes má zhruba 8 milionů zhlédnutí na YouTube).

Fanoušci Hoziera si na desku Wasteland, Baby! museli počkat. Irský zpěvák jí vydal zhruba 4,5 let po své úspěšné první desce Hozier! Nyní se ale zdá, že se Hozier chce po vítězné vlně vést po co nejdelší dobu – zpěvák se letos vydává na koncertní turné po Severní Americe a po Evropě.

Pocta legendám jazzu

Zpěvák v singlu Almost (Sweet Music) vzdává hold legendám jazzu, jakým byli například John Coltrane či Duke Ellington. Píseň je typická od Hoziera, s chytlavým, opakujícím se refrénem a rytmickou melodií, kterou si budete broukat celý den!

Mrkněte na hudební klip k novému singlu níže. Co mu říkáte?

 

Zdroj: RollingStone, YouTube, Instagram, Billboard

Články, které by tě mohly zajímat