Právě vysíláme

Hudba spojuje: ALANIS MORISSETTE, BILLIE EILISH, PAUL McCARTNEY, STEVIE WONDER a další budou hrát i českým nemocným a zdravotníkům

14. dubna 2020 17:31
Hudba spojuje: ALANIS MORISSETTE, BILLIE EILISH, PAUL McCARTNEY, STEVIE WONDER a další budou hrát i českým nemocným a zdravotníkům

Jeden svět: Společně doma je název velkého koncertu, který bude v sobotu 18. dubna pod patronátem Světové zdravotnické organizace a charitativního hnutí Global Citizen, vysílat po celém světě společnost LiveXLive.

Akcí, která začne ve 14:00 hodin našeho času, provedou americké moderátorské hvězdy Jimmy Fallon, ​​Jimmy Kimmel a Stephen Colbert. Na hudební dramaturgii dohlíží zpěvačka Lady Gaga. Lidé během vysílání uvidí koncerty a vstupy umělců jako jsou Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong z Green Day, Chris Martin z Coldplay, David Beckham, Elton John, Finneas, Idris a Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah RukhKhan a Stevie Wonder.

Virtuální vysílání má povzbudit nemocné zasažené pandemií Covid-19 a také oslaví a podpoří odvážné zdravotnické pracovníky v prvních liniích. Benefiční show má za cíl motivovat korporace, vlády a filantropy k financování globální pomoci v reakci na Covid-19, včetně Fondu reakce na solidaritu Covid-19 pro Světovou zdravotnickou organizaci, jakož i na místní charitativní organizace, které těmto lidem poskytují jídlo, přístřeší a zdravotní péči.

„Vzhledem k tomu, že svět sjednocuje hudba, jsme moc hrdí na to, že s charitativním hnutím Global Citizen podpoříme Světovou zdravotnickou organizaci a zrealizujeme tuto historickou kulturní událost pro lidi na celém světě jako akt solidarity a podpory předních zdravotnických pracovníků,“ říká prezident LiveXLive Dermot McCormack. „Digitální platforma LiveXLive byla vytvořena pro tento typ události, aby pomohla k propojení komunitního a sociálního světa hudby. Je to neuvěřitelně smysluplný okamžik a je krásné být toho součástí.“

Koncert bude k vidění kromě kanálů LiveXLive například na světových televizích stanicích a sociálních sítích jako jsou ABC, NBC, BBC One, Amazon Prime Video, Apple, beIN Media Group, Facebook, Instagram, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, Tidal, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo nebo YouTube.

Diváci, kteří si pořad naladí, budou moci po celou dobu chatovat s celým světem. Televizní vysílání Jeden svět: Společně doma bude zahrnovat umělce a představení z celého světa, jakož i unikátní příběhy světových zdravotnických hrdinů.

Články, které by tě mohly zajímat