Právě vysíláme

Hudba Taylor Swift se vrací na TikTok, zpěvačka si sjednala výjimku

15. dubna 2024 12:56
Hudba Taylor Swift se vrací na TikTok, zpěvačka si sjednala výjimku

Hudba Taylor Swift se po desetitýdenní pauze vrací na TikTok. Ačkoliv vydává písně pod Universal Music, který se se sociální sítí nedohodl na podmínkách, zpěvačka si zřejmě i díky svému momentálnímu postavení na scéně sjednala výjimku.

Fanoušci Taylor Swift se radují. Na tiktoku mohou opět do svých videí vkládat její hudbu. Ta zmizela z aplikace poté, co se vydavatelství Universal Music zastupující největší jména na scéně nedohodlo se sociální sítí na podmínkách smlouvy.

Není zatím jasné, jak přesně to Swift dokázala, ale zřejmě díky svému momentálnímu postavení si vyjednala zvláštní výjimku. Několik jejích songů tak bylo již koncem minulého týdne dostupných na tiktoku k použití. Mezi nimi například You Belong With Me, Fearless, Cruel Summer, The Man, Me! nebo Cardigan.

Na TikTok se zpěvačka vrátila jen pár dní před vydáním nového studiového alba. Jmenuje se The Tortured Poets Department a poprvé si ho její fanoušci budou moci na streamovacích platformách poslechnout už v pátek 19. dubna 2024.

Nové písně z desky zřejmě Swift zařadí i do svého setlistu na turné. Už za necelý měsíc s ním dorazí do Evropy, kde ji nejdříve čekají čtyři koncerty v Paříži. Následně se podívá také do Švédska, Portugalska, Německa, Polska nebo třeba do rakouské Vídně.

Články, které by tě mohly zajímat