Právě vysíláme

Hudba v mobilu? Poslouchej přes Youradio!

2. prosince 2015 9:00
Hudba v mobilu? Poslouchej přes Youradio!

Dávno pryč jsou doby cédéček. Vinyl je už zase cool, ale při cestování si ho můžeš pustit tak maximálně na nohu.

Každý dneska poslouchá hudbu v mobilu, ale nahrávat tam každý týden nové pecky je trochu nuda.

Řešením jsou hudební aplikace jako třeba Youradio. Nenech se zmást názvem, není to rádio, kde bys musel/a spoléhat na to, co ti zahrajou. Youradio je chytřejší! 

Napíšeš, co chceš poslouchat, a Youradio začne hrát dotyčné interprety a další podobnou muziku. Vlastní playlist navíc můžeš sdílet i na Facebooku nebo s dalšími uživateli Youradia.

Ale je tam toho mnohem víc. Hudbu můžeš samozřejmě vybírat podle interpretů nebo žánrů, ale také podle nálady či situace. Můžeš se inspirovat už předvolenými hudebními náladami – Vánoční, Party DJ, romantickána běhání, odpolední relax atd.

Nechybí samozřejmě nejžhavější novinky všech žánrů, aktuální hitparády a specialitou Youradia jsou i VIP playlisty známých osobností. Co třeba rád poslouchá Zdeněk Pohlreich, Bára Poláková nebo kluci z kapely Slza?

Youradio si navíc můžeš načasovat jako budíček, nebo naopak na usínání.

A teď to nejdůležitější! Když máš prémiový účet, můžeš si nastahovat svoji oblíbenou hudbu na wifi a venku jedeš bez dat! Offline mód vydrží přehrávat hudbu až 180 minut bez připojení k internetu.

Parádní Youradio Premium teď pořídíš jako originální vánoční dárek https://hh.youradio.cz/ v podobě dárkového voucheru s předplatným na 6 nebo 12 měsíců.

Kromě samotného předplatného, máme několik iPadů Mini za bezkonkurenční cenu i s předplatným Youradia na 12 měsíců.

Mrkni na limitovanou nabídku: https://hh.youradio.cz/.

Články, které by tě mohly zajímat