Právě vysíláme

Hudební bizáry: Dětská skupina LOLLIPOPZ

9. července 2019 10:10
Hudební bizáry: Dětská skupina LOLLIPOPZ

Koncept dětských skupin tu byl už od 5Angels, stejný manažer stojí i za dalším podobným výtvorem: skupinou Lollipopz. Čtyři malé holky, které zpívají pro děti předškolního věku.

Laura, Ella, Nikki a Pája. Skupina čtyř malých holčiček vznikla v září 2015 a první písničku vydala v lednu 2016. Jmenovala se Lízátková párty… Ano, čtete správně, Lízátková párty! Skupinu dal dohromady Michal Mertl, který stojí i za vznikem 5Angels.  Dětské skupiny jsou zkrátka funkční továrnou na peníze. A o fungování například právě 5Angels natočil výborný dokument s názvem Show! režisér Bohdan Bláhovec.

Tyhle holky velmi pravděpodobně nemají žádný osobní život (pokud nekoncertují, nebo nevystupují veřejně, tak drilují zpěv, tanec, vystupování, nebo fyzičku) a vzhledem k jejich věku také velmi pravděpodobně nejde o samostatné rozhodnutí. .

Lollypopz nevytváří jen hudbu, mají i vlastní (velmi úspěšný) YouTube kanál, který vytváří obsah pro děti. No asi nezbývá, než holkám popřát, aby z toho kolotoče vyšly ve zdraví. Jakmile totiž trochu zestárnou, bude se muset najít někdo nový. A takhle stále dokola.

Bizár je tedy především způsob fungování těchto skupin, samotnou hudbu nechme bez komentáře…

Zdroj: YouTube

 

 

Články, které by tě mohly zajímat