Právě vysíláme

Hudební bizáry: Když máte radost z nových bot

24. června 2019 10:10
Hudební bizáry: Když máte radost z nových bot

Napsat smysluplný text může být pro někoho nadlidský úkol. To ovšem neznamená, že by se člověk musel trápit. Když nemáte dost studu, tak prostě zpívejte o čemkoliv. Třeba o tom, že jste si koupili nové boty.

Tahle „písnička“ má asi představovat poctu Tomáši Baťovi. Jak si jinak vysvětlit fakt, že největší část textu představují tyhle dvě věty: „Já mám nové boty, koupil jsem si nové boty.“ Za tímto hlubokomyslným sdělením stojí legenda legend: Leo Beránek.

Pokud nevíte, kdo to je, nevadí. O nic jste nepřišli, ale pro formu: zúčastnil se jedné parádní reality show, kde se zapsal do historie. Hlavně tím, že ho při souloži nevyrušili ani všudypřítomné kamery, za což si jistě zaslouží absolutorium. Pak se pokusil rapovat. No a jednou z jeho pecek je také písnička o nových botách. Kromě zmíněného refrénu se filozofických témat dočkáme i během sloky.

Tam Leo zdůrazňuje především to, jak je důležité mít boty čisté. Za to by ho maminka jistě pochválila, škoda jen, že Leo potřebuje k tomuto sdělení tolik sprostých slov. Tady by maminka naopak měla synáčkovi hubovat. I jeho výhrůžky ostatním nejsou vůbec hezké. Přeci jen je ale otázka, zda jsme poselství písně schopni reprodukovat přesně, poslechněte si to raději sami!

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat