Právě vysíláme

Hudební bizáry: Páreček dvou hudebních ledoborců

1. července 2019 10:10
Hudební bizáry: Páreček dvou hudebních ledoborců

Víte, jak kdo tvořil nejbizarnější pár slovenského showbyznysu? Zpěvačka skoro sedmdesátiletá zpěvačka Božanka s o půlku mladším zpěvákem a producentem Martinem Jakubcem. Ti dva spolu vystupují a dva měsíce spolu dokonce tvořili manželskou dvojici.

Zpěvačka Božanka oblažuje spolu s Martinem Jakubcem posluchače už nějakou dobu. Božanka chvíli pobývala v Srbsku, aby se posléze vrátila zpátky na Slovensko a dala se dohromady s dalším hudebním ledoborcem: Martinem Jakubcem.

Ti dva spolu vytvářejí podivuhodný spektákl hudebního bizáru, který kombinuje muziku od kolotočů, úplně blbé texty a klipy, které vypadají jako špatný pokus o natočení rodinné dovolené v Chorvatsku. Třešničkou na tomto absurdním dortíku dělá fakt, že ti dva spolu byli dva měsíce manželé. Jenže… Esterko, proč jsou lidi tak zlí?“ Ano, lidi měli nemístné poznámky na to, že Božanka je o třicet čtyři let starší než pětatřicetiletý Martin.

Ten na jejich svatbě chtěl vydělat velké peníze a prodával na ni dost mastné vstupenky. Po dvou měsících se však páreček nechal slyšet, že to celé byl jen reklamní tah a jak už stojí výše: Božanka nezvládá narážky okolí. Hrdličkám tak odzvonilo, nicméně slíbili, že nás svou hudbou budou obšťastňovat dál… Jaká sláva!

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat