Právě vysíláme

Hudební bizáry: Sólo na rybu a videoklip, který je esencí léta!

10. června 2019 10:10
Hudební bizáry: Sólo na rybu a videoklip, který je esencí léta!

Dnešní díl hudebních bizárů věnujeme písničce a klipu, která představuje dokonalou esenci léta. Jde o jednu z těch záležitostí, kterou budete buď milovat, nebo nenávidět.

S nastupujícím létem si naservírujeme jednu opravdu dost netradiční záležitost. Mírně řečeno. Extravagantní video ale rozhodně nemůžeme obvinit z toho, že by bylo nenápadité a to samé platí i o samotné skladbě.

Skupina Bert & Friends v červenci 2017 zkrátka přišla s něčím, co by se dalo nazvat jako totální esence léta. Singl se jmenuje Plody moří a na někoho může působit snad až příliš ulítle. Prostě to buď budete milovat, nebo nenávidět.

Nutno podotknout, že frontman Albert Romanutti má vystudovanou skladbu a dirigování. A je to slyšet! Jak už totiž zmiňujeme výše: skladba rozhodně není nenápaditá, nebo špatná. Je prostě… bizarní. A myslíme si, že i vhledem k létu (které se buď blíží, nebo už je tady – podle toho, jak to berete) a dvouletému výročí vydání tohoto absolutně šíleného  skvostu, si zaslouží umístit mezi hudební bizáry. Ale ne mezi ty, u kterých vám je trapně za interpreta, ale mezi ty milé, u kterých se spíše pousmějete.

No… Příjemnou podívanou i poslech!

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat