Právě vysíláme

Hvězda Muzikálu ze střední je těhotná. Vanessa Hudgens čeká první dítě

11. března 2024 8:45
Hvězda Muzikálu ze střední je těhotná. Vanessa Hudgens čeká první dítě

Vanessa Hudgens odhalila na Oscarech radostnou novinku. Je těhotná! Své první dítě čeká s manželem a baseballovým hráčem Colem Tuckerem po 3 letech vztahu. Ještě před několika dny přitom hvězda Muzikálu ze střední tvrdila, že těhotná rozhodně není.

První spekulace o těhotenství Vanessy Hudgens se začaly objevovat už loni v říjnu a doprovázely téměř každý na jejích sociálních sítích. 34letá herečka s potvrzením, že je v požehnaném stavu, dlouho vyčkávala. Naopak to ještě před několika dny vyvracela, a to v podcastu She Pivots.

„V říjnu jsem měla rozlučku se svobodou, ze které jsem sdílela video. A pod ním se najednou začaly objevovat komentáře typu: ‚Panebože, ona je těhotná!‘,“ uvedla Hudgens s tím, že to považuje za velmi drzé. „Nenosím každý den upnuté oblečení. Jsem normální ženská s normálním tělem,“ dodala s tím, že by lidé měli být více ohleduplní a podobné myšlenky si nechávat pro sebe.

Na předávání filmových cen Oscar se přeci jen rozhodla jít s pravdou ven a odhalila těhotenské bříško. A vzhledem k jeho velikosti se zdá, že říjnové dotazy týkající se jejího mateřství nebyly vzdálené pravdě. Podle všeho se první dítě hvězdě Muzikálu ze střední narodí již velmi brzy.

Miminko Hudgens porodí baseballovému hráči Coleovi Tuckerovi, se kterým je ve vztahu již tři roky. V prosinci si dvojice během soukromého obřadu v Mexiku řekla svá „ano“.

V minulosti herečka tvořila více než osm let pár s Austinem Butlerem, Před ním pak pět let randila s kolegou z Muzikálu ze střední Zacem Efronem. Vztah Hudgens tehdy potvrdila skrze píseň Say OK.

Články, které by tě mohly zajímat