Právě vysíláme

Hvězda SUPERSTAR MIKULÁŠ HRBÁČEK vydává nový singl o ztracené lásce!

27. července 2020 9:18
Hvězda SUPERSTAR MIKULÁŠ HRBÁČEK vydává nový singl o ztracené lásce!

Mladý zpěvák Mikuláš Hrbáček vydává svůj debutový singl Miss You! Jedna z hvězd letošní pěvecké soutěže SuperStar v emotivní skladbě zpívá o ztracené lásce a o smutku, který následuje rozchod.

Skvělý debut

Mikuláš Hrbáček sice v letošní soutěži SuperStar na první místo nedosáhl, ale to ho rozhodně nezastaví v tom, aby si mladý zpěvák splnil svůj sen. S novým singlem Miss You pomohla mladému fešákovi skupina Slza.

Mikuláš prozradil, že píseň je vzpomínkou na jeho těžké období, kdy se rozešel s dívkou. A proč česko-anglický text? „Ten text přesně vystihuje mé pocity po rozchodu. Ve slokách česky a v refrénu anglicky. Angličtina je zpěvný jazyk, to je známá věc, a zrovna takto mi to vyznělo srozumitelné a šlo to přímo od srdce. V češtině by nějaké fráze zněly třeba bizarně, proto jsem zvolil kombinaci,“ prozradil Mikuláš.

Mikuláš Hrbáček v klipu k singlu Miss You

Singl bude mít i svůj křest. Ten proběhne 29. srpna v jeho rodné Ostravě v klubu Garage. Účast přislíbili jeho kolegové z letošní SuperStar Giovanni Ricci a Martina Koniariková nebo třeba kolegové z předešlých ročníků Alžběta Kolečkářová a Martin Šafařík.

Hudební klip k singlu si můžete pustit níže. Líbí se vám?

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat