Právě vysíláme

Hvězdná spolupráce! Demi Lovato nahrála s autorem slavného hitu song o své temné minulosti

6. února 2021 8:10
Hvězdná spolupráce! Demi Lovato nahrála s autorem slavného hitu song o své temné minulosti

Demi Lovato má nový duet. Po úspěšném singlu I’m Ready, který nahrála se Samem Smithem, se pustila do spolupráce s autorem hitu This City, Samem Fischerem. Vzešel zní emocemi nabitý song What Other People Say.

Demi Lovato v písni vzpomíná na dobu před svým předávkováním. Ani pobyt v léčebně před deseti lety ji totiž zcela neosvobodil od špatných zvyků, a i přestože se zpěvačka snažila bojovat se svými démony, drogám opět podlehla. Před dvěma lety svou závislost neukočírovala a málem svůj boj i život prohrála.

Z temného období se vyzpívává právě v songu What Other People Say. „Je jakýmsi přiznáním si, kam až člověk může zajít, aby se zalíbil ostatním,“ prozradil Sam Fischer, s nímž skladbu Lovato nahrála. Ta dodala: „Je o tom, jak nás tlak vyvíjený společností může změnit k horšímu.“

Fischer napsal song ještě předtím, než vydal hit This City, který od loňského ledna zhlédlo na YouTube přes 24 milionu lidí. „Psal jsem ho s pocitem, že nechcete lidi okolo vás zklamat. Vedete dva odlišné životy tak dlouho, až se nakonec vzdálíte svému skutečnému já,“ uvedl zpěvák.

Zdroj: Billboard, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat