Právě vysíláme

HVĚZDNÉ VÁLKY se vrací! Kdo si v deváté epizodě zahraje?

1. srpna 2018 12:10
HVĚZDNÉ VÁLKY se vrací! Kdo si v deváté epizodě zahraje?

Už dnes začnou produkční přípravy na novém dílu Hvězdných válek v londýnském Pinewood Studios! Prozradíme, kdo si v deváté epizodě famózní filmové série zahraje a kdy dorazí do kin.

Fanoušci Hvězdných válek se mají na co těšit! Devátý díl filmové franšízy jde do produkce a podle zdrojů nebude v nové epizodě chybět třetice ikonických postav Luke Skywalker, Princezna Leia a pašerák Lando Calrissian. Právě Skywalkera a Calrissiana si zahrají američtí herci z původní trilogie, Mark Hammill a Billy Dee Williams. Princeznu Leiu překvapivě opět ztvární zesnulá herečka Carrie Fisher, která díky schovaným nahrávkám z minulého dílu nebude nahrazena další herečkou či hologramem.

ČTĚTE TAKÉ: HVĚZDNÉ VÁLKY čekají změny! Uvidíme další spin-offy?

Veterány původní trilogie v plánovaném filmu doplní i řada nových jmen, například britská herečka Naomi Ackie a herec Richard E. Grant. Oba se podle režiséra J. J. Abramse dočkají role v deváté epizodě a fanoušci jsou zvědaví, jak do série zapadnou.

Ikonická filmová franšíza prožívá komplikované období. Osmá epizoda s názvem Poslední z Jediů neuchvátila fanoušky sci-fi série tak, jak si režiséři a vedoucí z Disney předem představovali. Devátý díl proto může být zlomovým pro celou filmovou sérii a tvůrci budou chtít oslnit své fanoušky jako nikdy předtím. S tímto seznamem herců a hereček věříme, že to dokáží!

Očekávaná premiéra deváté epizody je v prosinci příštího roku.

Zdroj: Pinterest, Esquire

Galerie nejlepších masek z Comic Conu 2018

Články, které by tě mohly zajímat