Právě vysíláme

Hvězdy filmu LADÍME! se sešly a nazpívaly charitativní singl! Kam půjdou vybrané peníze?

19. srpna 2020 13:10
Hvězdy filmu LADÍME! se sešly a nazpívaly charitativní singl! Kam půjdou vybrané peníze?

Fanoušci filmové série Ladíme!, máme pro vás skvělou zprávu: pěvecká skupina Barden Bellas se dala opět dohromady! Slavné tváře populární filmové trilogie nazpívaly charitativní singl, který pomůže lidem v nouzi.

Na pomoc obětem Covidu-19

Tři roky po premiéře posledního snímku v trilogii Ladíme! se známá pěvecká skupina Barden Bellas opět dala dohromady! Herečky spolu nazpívaly známý hit Love On Top od Beyoncé. Ačkoliv se Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson a spol. viděly jen přes video, skladba se jim nesmírně povedla a určitě zvedne náladu nejen fanouškům této povedené filmové trilogie.

Filmové hvězdy se takto spojily, aby poskytly finanční pomoc obětem koronaviru přes charitu Unicef. Skladbu si můžete pustit na YouTube, ale i stáhnout přes různé hudební platformy.

Snímek Ladíme! měl celosvětovou premiéru v roce 2012. Právě díky úspěchu tohoto filmu začaly ve středních a vysokých školách ve Spojených státech a Velké Británii vznikat různé skupiny a capella, tedy ty, které si všechny zvuky (i hudebních nástrojů) vytvářejí vlastními ústy.

Zdroj: Good Morning America, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat