Právě vysíláme

Hvězdy taneční hudby OFENBACH zahrají v Praze!

17. září 2019 11:10
Hvězdy taneční hudby OFENBACH zahrají v Praze!

Francouzští DJové a producenti Ofenbach vystoupí v pražském klubu Roxy už 26. září 2019! Jedni z nejpopulárnějších zástupců housového žánru zahrají pro tuzemské publikum svůj DJ set nadupaný pozitivní energií v rytmech deep house music na začátku příští klubové sezony.

Legendární DJ duo se vrací

César a Oliver – to jsou jména dvou mladých pařížských producentů, kteří sklízejí úspěchy v klubech po celém světě. Jejich skladby patří mezi nejhranější písně playlistů radií zaměřující se na taneční a klubovou hudbu. Oba se spolu potkali již ve třinácti letech, kdy založili první rockovou skupinu. Dnes patří mezi nejčerstvější objevy žánru deep house. Kromě vlastních tracků tvoří také remixy slavných kolegů jako například Bob Sinclar, Hyphen Hyphen a dalších.

Ve svých setech dávají Ofenbach prostor pro hudbu, která je formovala v dětství, a tak se mohou fanoušci těšit na vlivy a remixy skladeb od takových kapel jako Rage Against The Machine, Led Zeppelin, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, AC/DC atd. Dle svých slov ale také přiznávají, že v jejich tvorbě elektronické hudby je velmi ovlivnily projekty jako Daft Punk, Stardust, Cassius, Justice nebo Kavinsky.

Koncert kapely Ofenbach v klubu Roxy rozhodně patří mezi nejlepší akce letošního roku a vy si ji rozhodně nemůžete nechat ujít! Vstupenky jsou k dispozici v sítích TicketPortal a GoOut.

Články, které by tě mohly zajímat