Právě vysíláme

Iggy Azalea končí s rappem. Chce si vydělávat jen přes OnlyFans

17. března 2024 16:22
Iggy Azalea končí s rappem. Chce si vydělávat jen přes OnlyFans

Iggy Azalea oznámila něčí, čím rozhodně nepotěší, ale spíše zklame, své fanoušky. Rapperka se totiž rozhodla seknout s hudební kariérou a raději si vydělávat peníze přes službu OnlyFans.

Iggy bývala úspěšnou rapperkou, ovšem ani to jí zřejmě nestačilo. Slavná Australanka se raději rozhodla prodávat své tělo na službě OnlyFans a na hudbu se vykašlat. Dle svých slov totiž zjistila, že si tak dokáže vydělat spoustu peněz. „Zjistila jsem, že lidem se líbí, když jsem sexy. Tak jsem si řekla, že budu sexy a prostě na tom budu vydělávat. Prostě méně pracovat a být víc sexy,“ shrnula rapperka, která už v roce 2022 začala prodávat práva na svou hudbu. 

To, kolik Iggy na OnlyFans vydělává, přesně uvádět nechce. Dle ní se ovšem jedná o miliónové částky. Iggy se ani nestydí přiznat, za co peníze utrácí. Kupuje si auta, lodě a diamanty. Špatně se prý kvůli tomu rozhodně necítí. 

Iggy Azalea nefotí na OnlyFans jen nahé fotky, ale posílá mužům za peníze i nahrávky, na nichž je ponižuje. „Muži mi platí, abych jim řekla, že jsou kus h**na. Posílají mi 600 dolarů za jednu hlasovou zprávu,“ přiznala.

Články, které by tě mohly zajímat