Právě vysíláme

IGGY AZALEA zmizela ze sociálních sítí! Naštvaly ji uniklé fotografie odhaleného poprsí

30. května 2019 11:10
IGGY AZALEA zmizela ze sociálních sítí! Naštvaly ji uniklé fotografie odhaleného poprsí

Rapperka Iggy Azalea se nestydí přiznat, že si ke svému vzhledu dopomohla plastickými operacemi. Ve svých klipech a při koncertech se objevuje v pořádně sexy outfitech a rozhodně se nedá říct, že by se řadila mezi stydlivky. Když se ovšem nyní rapperčino odhalené poprsí objevilo na internetu bez jejího svolení, rázem byl oheň na střeše!

Když Iggy nafotila v roce 2016 sexy fotografie pro pánský magazín GQ, jistě netušila, že se o tři roky později objeví na internetu fotografie ze zákulisí, která ukazuje její poprsí odhalené. Rapperku jejich zveřejnění velmi rozčílilo a na Instagramu fanouškům vylíčila svoje zklamání. „Titulku pro GQ nafotila spousta významných žen. Vždy si ňadra maskovaly rukama. Obdivovala jsem je, proto jsem na tuto příležitost kývla. Nyní cítím zradu, smutek, nenávist a milión dalších věcí. A to nejen kvůli tomu, že jsem se zveřejněním nesouhlasila, ale taky kvůli hnusným reakcím,“ napsala autorka několika populárních hitů, jenž si po tomto příspěvku rozhodla dát od sociálních sítí pauzu a nyní jí tak fanoušci nemohou najít na Instagramu, ale i Twitteru.

K uniklým fotografiím se vyjádřil fotograf GQ Nino Muñoz, který uvedl, že je z celé situace velmi smutný, ale rozhodně to nebyl on, kdo by snímky ze zákulisí zveřejnil. Populární magazín však prý celou věc prošetří a bude se snažit najít viníka.

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat