Právě vysíláme

Imagine Dragons natáčeli v Praze videoklip, zpěvák zároveň přiznal myšlenky na sebevraždu

12. října 2022 8:10
Imagine Dragons natáčeli v Praze videoklip, zpěvák zároveň přiznal myšlenky na sebevraždu

Imagine Dragons sdíleli na Světový den duševního zdraví videoklip k novince I Don’t Like Myself. V ní zpěvák Dan Reynolds otevřeně přiznává, že trpěl velkými depresemi, a dokonce nepřímo potvrzuje, že si pohrával s myšlenkou na sebevraždu. Pro české publikum je video navíc zajímavé tím, že vzniklo v Praze.

S duševními nemocemi bojuje řada známých hvězd. Mezi nimi například Demi Lovato, Ariana Grande nebo Billie Eilish. A připomenout můžeme také osobnosti, které boj se svými démony již prohrály, jako Taylor HawkinsFoo Fighters nebo Chester BenningtonLinkin Park. K velkým depresím se v minulosti přiznal i Dan ReynoldsImagine Dragons. Ke Světovému dni duševního zdraví navíc nepřímo potvrdil, že měl také myšlenky na sebevraždu.

„Napsal jsem tenhle song, když jsem byl opravdu na dně. Bojoval jsem několik let sám se sebou. Trpěl jsem velkými depresemi a snažil se hledat útočiště v hudbě. Strávil jsem mnoho let tím, že jsem se učil milovat sám sebe. Díky terapii jsem dnes naživu,“ přiznala hvězda Image Dragons. „Pokud váháte, jestli jít na terapii nebo ne, odpověď je vždy ano. Zůstaňte naživu,“ podpořil Reynolds zároveň fanoušky.

S kapelou zároveň při této příležitosti vydal emotivní skladbu I Don’t Like Myself, která se dočkala černobílého videa. Pro české fanoušky pak bude určitě zajímavé tím, že ho Dan Reynolds natočil v Praze, zřejmě během své červnové zastávky na turné. Pohybuje se v něm v okolí Staroměstského náměstí. Záběry z centra města pak doplňuje záznam právě z tuzemského koncertu.

Články, které by tě mohly zajímat