Právě vysíláme

Iva Frühlingová přistižena s Láskou. A nový klip je venku!

20. října 2021 11:10
Iva Frühlingová přistižena s Láskou. A nový klip je venku!

Láska vydal nedávno svůj úspěšný debut s názvem Deska. Nyní nezahálí a pracuje na novém materiálu. Stejně jako na prvním albu si pozval do duetu známou zpěvačku, tentokrát Ivu Frühlingovou.

Společná píseň Světová hvězda si z obou protagonistů utahuje, zábavnou formou zmiňuje úskalí soužití známé tiktokerky a muzikanta. Když písnička vznikala, neměl jsem zatím jasnou představu o tom, kdo by to se mnou měl zpívat. Ale ještě dříve, než byl song napsaný, náhoda nás svedla dohromady s Ivou, za což jsem zpětně moc rád. Iva byla vždycky skvělá zpěvačka… A když jsme se na jaře sešli poprvé u ní doma a finalizovali jsme spolu text, bylo mi jasný, že to bude dobrý“, popisuje vznik písně hudebník. Známá zpěvačka Iva Frühlingová byla spatřena v ulicích Kutné Hory v doprovodu svého kolegy, zpěváka a kytaristy Václava Vaňury alias písničkáře LáskyFrühlingová, která se v posledních měsících začíná opět hudebně angažovat, si se zpěvákem ve videoklipu vyrazila za ruku na odpolední procházku. Šlo však jen o natáčení. „S Ivou jsme dobří přátelé a kolegové, náš vztah je čistě pracovní.“, odpovídá písničkář Láska.

Videoklip k písni Světová hvězda obsahuje i unikátní sestřihy osobních videí obou protagonistů, diváci tak mohou nakouknout do TikTok kuchyně Ivy Frühlingové nebo soukromí písničkáře Lásky.

 

Články, které by tě mohly zajímat