Právě vysíláme

Ivana Gottová sdílela dojemnou vzpomínku na manžela Karla

1. října 2020 14:10
Ivana Gottová sdílela dojemnou vzpomínku na manžela Karla

Celé Česko dnes vzpomíná na Karla Gotta a připomíná si smutný den, kdy nejslavnější český zpěvák zemřel. Na svého manžela zavzpomínala i Ivana Gottová.

Čas běží jako o život, a ačkoliv se to možná zdá neuvěřitelné, od smrti božského Kájy už uplynul celý rok. Fanoušci, český showbyznys i moderátoři Evropy 2 tedy dnes na mistra vzpomínají a přiznávají, jak moc pro ně znamenal. O zesnulém zpěvákovi promluvili i jeho nejbližší a vdova Ivana Gottová na Instagram napsala dlouhou vzpomínku. „Poté, co manželovi, a tím i celé naší rodině, na konci roku 2017 znovu vstoupila do života vážná nemoc, byl si plně vědom toho, jak omezené množství času mu na tomto světě zbývá. Naučili jsme se společně radovat z každého dalšího dne, žít pouze a jenom přítomností. Začal ještě intenzivněji pracovat na své autobiografii a přitom mi vyprávěl o celém svém životě nabitém prací a uměním. Současně velmi stál o svůj životní filmový dokument. Vím, že mu záleželo na tom, aby vznikl pravdivý film nejen o jeho práci, ale i o krásných a harmonických vztazích v naší rodině,“ napsala a promluvila o dokumentu Karel, jehož premiéra musela být odložena.

„Já jsem si vždycky své soukromí úzkostlivě chránila a vysloužila si za to mnohdy kritiku. S režisérkou Olgou Špátovou jsme už podruhé udělali výjimku. Byla nám sympatická, už když s mým manželem točila dokument k jeho sedmdesátým narozeninám. Líbilo se nám, že – ač velmi mladá – měla o filmu již tenkrát jasnou představu. Navíc byla vstřícná a pokorná. Natáčela vždy nenápadně a tiše, v doprovodu nejužšího štábu – většinou jen ona a zvukař. A to byl také jeden z důvodů, proč jsme ji opět oslovili. Věděla jsem, že Karlovi záleží na tom, aby se mohl svým příznivcům pochlubit šťastnou rodinou. A tak jsme kameru nechali nahlédnout více do našeho soukromí,“ dodala.

Dokument by se měl do kin dostat 15. října. Tiskové konference se Ivana Gottová zúčastnit nemohla. Zabránily jí v tom totiž zdravotní komplikace spojené s virem Covid-19.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat