Právě vysíláme

Jaké bizarní požadavky mají celebrity na svých koncertech?

19. července 2020 14:10
Jaké bizarní požadavky mají celebrity na svých koncertech?

Hudební hvězdy mají při svých celosvětových turné různá přání, některá jsou úsměvná a roztomilá, jiná úplně bizarní. Co celebrity požadovali po promotérech během koncertů? Přijdou vám nějaká přání přes čáru?

Slavná zpěvačka Mariah Carey autora téměř nejznámějšího Vánočního hitu All I Want for Christmas Is You si prý neumí obejít bez asistenta, který ji pomůže na schodech, spoustu bílých růží na pokoji a dokonce i ohybatelných brček na pití.

Americký rapper Kanye West si žádá hydratační krémy, šampon proti lupům a dva balzámy na rty značky Carmex.

Zpěvačka Nicki Minaj si vystačí si se svíčkami, které připomínají vůni pečiva,  smaženým kuřetem, a se žvýkačkami různých příchutí.

Kalifornská zpěvačka Cher má vskutku zajímavé přání. Po promotérovi koncertu prý vyžaduje místnost plnou paruk. Děsivé, co myslíte?

Prince si přál přítomnost lékaře, vonné svíčky, horké kakao a všechno jídlo po koncertě zabalit do igelitového sáčku. Ekologové by z jeho přání radost zřejmě neměli.

Skromné jednoduché přání má jindy extravagantní Lady Gaga. Požaduje všechny produkty do koupele pouze s levandulovou vůní.

Lady Gaga

I zpěvák Marilyn Manson je skromný, vystačí si s gumovými medvídky Haribo.

 

Barbadoraská rodačka Rihanna požaduje je též milovnicí gumových medvídků Haribo, dále požaduje sušenky, sýr Babybel a energetický nápoj Red Bull. Ráda chodí bosá, proto trvá na vyčištěném koberci a plyšových sedáčkách.

Rihanna

Britská zpěvačka Adele požaduje cigarety pouze značky Marlboro Light, čokoládové sušenky, evropské pivo a sendviče bez rajčat.

Zpěvačka Beyoncé chce pikantní smažené kuře a velkou šatnu alespoň pro dvacet lidí.

Beyoncé

Katy Perry si přeje dvě židle pouze smetanové barvy, lednici s prosklenými dveřmi a asistenta, který ji umyje a připraví čerstvé ovoce a zeleninu.

Nevšední přání má zpěvačka Britney Spears, která je zřejmě velkou fanynkou princezny Diany, protože si přeje mít ve své šatně její zarámovanou fotografii.  Z pochutin požaduje luxusní jídlo a Red Bull.

Britney Spears

 

Nejroztomilejší přání má skupina Coldplay.  Přání mají jediné, a to poslat pohlednice svým rodinám. Chtějí by jejich děti měli z každého města vzpomínku.

8. místo: Coldplay - Magic

Zdroj: Lajk iPrima, Shutterstock

 

Články, které by tě mohly zajímat