Právě vysíláme

Jaké hudební FLASHBACKY jsme vám hráli tento týden?

11. září 2020 10:37
Jaké hudební FLASHBACKY jsme vám hráli tento týden?

Nenechte si ujít další kolo hudebních flashbacků!

Atomic Kitten – Someone Like Me

Popová balada Someone Like Me byla na světlo světa vypuštěna na konci března roku 2004. Za hitem stojí dívčí britská skupina Atomic Kitten. Jelikož skupina těsně před vydáním hitu ohlásila svůj rozchod, měl být Someone Like Me jejich poslední oficiální singl. Následovaly ho však ještě další tři jednorázové singly a dva charitativní singly v roce 2006 a 2008. Skupina se dala znovu dohromady v září roku 2012  bez Jenny Frost, kterou nahradila Kerry Katona.

Craig David feat. Sting – Rise & Fall

Rise & Fall je hit britského zpěváka Craiga Davida, který byl vydán jako třetí singl z jeho druhého alba Slicker Than Your Average (2002). Spolupráce se Stingem vynesla Craiga opět do UK top pětky – nejlépe se song umístil na druhém místě v UK Singles Chart. Song se stal nejúspěšnějším hitem alba.

Nelly Furtado – I´m Like A Bird

Kanadská zpěvačka Nelly Furtado napsala song I´m Like A Bird pro své první debutové album Whoa, Nelly! v roce 2000. Píseň byla uvedená jako první singl chystaného alba a stala se jedním z nejúspěšnějších singlů roku 2001 – na prvním místě žebříčku se umístila v Portugalsku, jako číslo dvě skončila v Austrálii a na Novém Zélandu, pátého místa dosáhla ve Velké Británii a ve Spojených státech skončila devátá.

Zdroj: YouTube, RollingStone

Články, které by tě mohly zajímat