Právě vysíláme

Jaký byl včerejší koncert THIRTY SECONDS TO MARS? Víme to!

1. července 2014 16:38
Jaký byl včerejší koncert THIRTY SECONDS TO MARS? Víme to!

Thirty Second To Mars měli včera popáté koncert v České republice. Škoda, že o Jaredovi Leto a spol. nejde mluvit jako o kapele, protože do Prahy s nimi nepřiletěl bubeník. To ale nakonec nikomu nevadilo.

foto: Jan Berghauer/Koule.cz

Thirty Seconds To Mars se pyšní rekordem: jejich turné má největší počet zastávek. Závratné tempo, v jakém jednotliví členové (zejména pak zpěvák Jared Leto) stíhají v rámci svého proma tisíc dalších aktivit, nenarušila ani skutečnost, že koncertů se nemůže zúčastnit bubeník Shannon Leto. Zarážející je, že oficiální stanovisko management nevydal, hudebníkovu nepřítomnost tak vysvětlují jen dostupné články ze zahraničních médií, které píší o Shannonově nedávném zatčení za řízení pod vlivem. Měla ale bubeníkova absence vliv na show? V Praze se ukázalo, že v podstatě ne.

g
foto:
Jan Berghauer/Koule.cz

Od prvního momentu, kdy se Jared Leto zjevil na pódiu v bílo-žlutém outfitu s korunou na hlavě, mu zaplněná hala ležela u nohou a on jako mesiáš kázal moderní hesla. I když velkou část zpěvů nechal na fanoušcích, kteří kromě melodií umí dobře i texty, podal obstojnější výkon než při předešlé pražské zastávce v nedalekém areálu Výstaviště. Jistě, tehdy měl potíže s hlasem, ale na koncert dorazit musel. Na rozdíl od svého bratra, za kterého zaskočil počítač. A kdo ví, jak to bylo se zbytkem produkce; protože si TSTM nastavili image nerozlučné trojice, i doprovodný kytarista se krčil za Jaredovou vyvýšenou platformou.

Více si přečtěte na webu Koule.cz

Thirty Seconds To Mars
Support: Lake Malawi
Praha, Tipsport Arena, 30. 6. 2014
Seznam skladeb: Birth, Night Of The Hunter, Search And Destroy, This Is War, Conquistador, Kings And Queens, Do Or Die, City Of Angels, End Of All Days, Save Me, Hurricane, From Yesterday, The Kill; Closer To The Edge, Up In The Air

Články, které by tě mohly zajímat