Právě vysíláme

James Arthur napsal baladu pro dceru, kterou zatím nemá

22. října 2021 11:10
James Arthur napsal baladu pro dceru, kterou zatím nemá

James Arthur vydal nový singl Emily, který se rozhodl věnovat své dceři, kterou však zatím nemá. Píseň bude součástí jeho čtvrtého studiového alba It’ll All Make Sense In The End, které vyjde na začátku listopadu.

„Napsal jsem tenhle song pro svou budoucí dceru, jestli teda jednou nějakou budu mít,“ napsal Arthur o songu Emily. Zatím není otcem a ani není známo, že by měl dítě na cestě, z textu písně lze však vyčíst, že se do role otce při psaní zcela vžil.

„Drahá Emily, budeme šťastně žít navždy, zeptám se tvé mámy, jestli si mě vezme, ale jsou tu věci, o kterých bys měla vědět,“ zpívá hudebník. „Když tě slyším plakat, zpívám ti, než znovu usneš. Víš, že inspiruješ moje skladby? Děláš mě lepším chlapem, takovým, jakým jsem nikdy předtím nebyl,“ zní v baladě.

Píseň napsal Arthur ve spolupráci s Jamesem Bellem a Red Triangle. „Vzešla z naší konverzace o dětech. Budu dobrým tátou? Co když si mé děti přečtou o ne příliš hezkých věcech, kterými jsem si procházel? Na ničem z toho nezáleží. Jsem chlap, který tady pro ně bude celý život,“ nechal se slyšet zpěvák.

Články, které by tě mohly zajímat