Právě vysíláme

James Arthur vydává další love song. „Dělají mě zranitelným,“ říká

9. července 2021 8:10
James Arthur vydává další love song. „Dělají mě zranitelným,“ říká

Láska je vděčným tématem. Své o tom ví i James Arthur, který jí věnuje ve svých písních obrovský prostor. Ne jinak tomu je v novince September, ke které natočil filmový videoklip.

„Byla to pro mě zcela nová zkušenost, natáčet tenhle typ videa,“ uvedl zpěvák. Na vizuálu, který má podobu minifilmu, dělal dva dny a vyzkoušel si v něm i svůj herecký um. „Pracoval jsem se skutečně dobrými lidmi a s režisérem, jehož jsem velkým fanouškem,“ dodal Arthur, jenž za výsledný klip děkuje Bryanu Schlamovi.

Ve vizuálu se potkává s rodinou své přítelkyně, která je dle zpěvákových slov „šílená“. Když psal k songu Arthur text, nechal se prý inspirovat skutečnými lidmi. Vycházel především ze svých bývalých vztahů.

„Vždycky čerpám z vlastních zkušeností. A samozřejmě využívám i svou představivost,“ uvedl hudebník, který se aktuálně vzpamatovává z rozchodu s Jessicou Grist, s níž chodil devět let. „Nechci o tom příliš mluvit. Vždycky ale do muziky vkládáte něco, co prožijete. Dokumentujete skrze ni svůj život. Jo, je to těžké. Takové songy vás dělají zranitelným. Ale jak jsem řekl, spousta lidí se díky tomu může s mými písněmi ztotožnit, a to mi dělá radost.“

Články, které by tě mohly zajímat