Právě vysíláme

JAMESI ARTHUROVI předskočí v Praze ADAM MIŠÍK

5. února 2014 13:47
JAMESI ARTHUROVI předskočí v Praze ADAM MIŠÍK

Koncert se uskuteční 2. března v pražském Lucerna Music Baru

Skvělá zpráva pro fanoušky Jamese Arthura, který přijede 2. března do pražského Lucerna Music Baru v rámci koncertní série EXCELENT JUKEBOX! Vítězi britského X-factoru bude předskakovat největší naděje současné české pop music, 16letý zpěvák a herec Adam Mišík. Pražská show Jamese Arthura je beznadějně vyprodaná – potvrdili to pořadatelé akce.

"Tohle je pro mě splněný sen. Sledoval jsem cestu Jamese Arthura X-factorem a moc mu držel palce. Cover jeho verze Impossible dokonce občas hrajeme s kapelou na koncertech! Jsem moc šťastný, že si mě vybral jako hosta svého koncertu a doufám, že naše vystoupení se bude líbit jak Jamesovi, tak fanouškům. Uděláme pro to všechno!" komentuje zpěvák nadšeně své vystoupení v rámci série Excelent Jukebox.

Adam Mišík je 16letý hudebník a herec z Prahy. V minulém roce vydal svůj debutový singl "Tvoje světy", jemuž se zadařilo v českých rádiích i na YouTube a získal díky němu jak pozornost hudebních kritiků, tak hlavně početnou skupinu oddaných fanoušků. Ti mu dopomohli k titulu Objev roku v Českém slavíkovi. Jeho zatím nepojmenované debutové album, produkované Arminem Effenbergerem ze skupiny Cartonnage, vychází na přelomu dubna a května.

Koncertní show britské hvězdy Jamese Arthura, jehož píseň "Impossible" se stala nejprodávanějším singlem v celé historii soutěže X-factor, se koná v rámci série Excelent Jukebox.

Hlavním mediálním partnerem je Evropa 2.

46k859YcifQ

 

Články, které by tě mohly zajímat