Právě vysíláme

Jared Leto vylezl na Empire State Building a oznámil novinu. Znovu přijede do Česka

10. listopadu 2023 12:12
Jared Leto vylezl na Empire State Building a oznámil novinu. Znovu přijede do Česka

Thirty Seconds To Mars vyrážejí na Seasons World Tour 2024 a Praha u toho nebude chybět. Jared Leto představí nejen nové album, ale i hity z minulých desek.

Oscarový herec Jared Leto dnes při výstupu na Empire State Building v New Yorku oznámil monumentální světové turné Thirty Seconds To Mars Seasons 2024 World Tour – rozsáhlé turné po Latinské Americe, Evropě, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. „Jako vášnivému horolezci mi Empire State Building a oznámení tour přináší pocit, že všechno je možné, pokud se o to pokusíme,” říká Jared.

Kapela v Evropě odehraje 28 koncertů ve Velké Británii, Nizozemsku, Belgii, Německu, Švédsku, Norsku, Dánsku, Polsku, Slovensku, České republice, Maďarsku, Rakousku, Francii, Švýcarsku, Itálii, Španělsku a Portugalsku. Multiplatinová kapela Thirty Seconds To Mars, kterou tvoří bratři Jared a Shannon Leto, ohlásili návrat s šestým studiovým albem It’s The End Of The World, But It’s A Beautiful Day, které vyšlo v pátek 15. září 2023 u Concord Records.

V Praze vystoupí ve středu 15. května 2024 ve Sportovní hale Fortuna. Mediálním partnerem je Evropa 2.

 

 

Hlavní singl Stuck oficiálně debutoval na prvním místě v alternativním rádiovém žebříčku a v Itálii zabodoval v Top 10, což byl nejrychlejší vzestup v žebříčku v kariéře kapely. Stejnojmenný a aktuální singl z turné Seasons, který se umístil na prvních třech příčkách německé hitparády, se ptá, zda dokážeme přijmout změnu, když procházíme mnoha různými životními obdobími.

  • CENA VSTUPENKY OD 1 320 Kč
  • LIVE NATION KLUB PŘEDPRODEJ OD 15. LISTOPADU 2023 v 10:00 hodin
  • TICKETMASTER PŘEDPRODEJ OD 16. LISTOPADU 2023 v 10:00 hodin
  • SPOTIFY PŘEDPRODEJ OD 16. LISTOPADU 2023 ve 12:00 hodin
  • VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTÍCH TICKETMASTER A TICKETPORTAL OD 17. LISTOPADU 2023 v 10:00 hodin

 

Články, které by tě mohly zajímat