Právě vysíláme

JASMINA ALAGIČ konečně ukázala tvář svého synáčka SANELA. Bohužel jen na obraze!

23. ledna 2020 11:10
JASMINA ALAGIČ konečně ukázala tvář svého synáčka SANELA. Bohužel jen na obraze!

Rytmus a jeho manželka Jasmina Alagič si už několik měsíců užívají svého prvorozeného chlapečka Sanela. A ačkoliv jsou oba hodně aktivní na sociálních sítích, tvář miminka odmítají zveřejnit. Aby ovšem fanoušky přeci jenom potěšili, ukázali Sanela alespoň namalovaného na obraze!

Populární slovenský rapper chce s manželkou syna ochránit před někdy velmi krutým světem sociálních sítí, a tak Sanelovu tvář prakticky neukazuje. Když už ale snímek miminka ukáže, přes obličej mu nastaví vodoznak a fanoušci tak vlastně nemohou tušit, komu je Sanel více podobný a zda je spíš po mamince, nebo po tatínkovi.

Nyní Jasmina všechny fandy potěšila, protože zveřejnila fotografii velkého obrazu, na kterém je nejen ona s Rytmusem, ale i s malým synáčkem. „Vidím, že se tu hodně řeší obraz, a jsem šťastná, že se vám líbí. Dala jsem ho namalovat Paťovi na jeho narozeniny,“ napsala pak modelka a moderátorka na profil. „Konečně je Sanel vidět celý! V tvářičce je to celý Rytmus,“ shodují se poté fanoušci v komentářích.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat