Právě vysíláme

Jason Derulo koupil dům své ex, stál ho asi 80 milionů korun

22. července 2022 11:10
Jason Derulo koupil dům své ex, stál ho asi 80 milionů korun

Ne příliš často se stává, že by spolu partneři po rozchodu vycházeli tak dobře, aby si kupovali drahé dary. Ani vztah mezi Jasonem Derulem a Jenou Frumes údajně nebyl ideální, vše se ale zdá být na správné cestě. Zpěvák své expartnerce koupil dům v hodnotě zhruba 80 milionů korun.

Jason Derulo si nový dům koupil v březnu letošního roku, není to však on, kdo v něm bydlí. Pořídil ho pro svou expartnerku Jenu Frumes a jejich společného syna Jasona Kinga. Nachází se v něm pět ložnic a stejný počet koupelen, bazén se zabudovanými lázněmi obsahující vodopád, zvukotěsné kino a také prostor pro grilování.

Derulo a Frumes se nerozešli zrovna v dobrém, žena zpěváka obvinila z podvádění. Následně se nechala slyšet, že jí nepřispívá na syna, a zdálo se, že jejich vztahy jsou opravdu napjaté. Možná právě koupí domu je chce Jason zlepšit. Bývalou partnerku dokonce doprovázel během Miami Swim Week.

Zpěvák, který je interpretem hitů Take You Dancing, Savage Love, Acapulco nebo Want To Want Me, dorazí již brzy do České republiky. V Holešovicích se představí už 13. srpna, den předtím se pak můžete ve stejných prostorech těšit na vystoupení Anne-Marie s JC Stewartem. Vstupenky na obě akce jsou stále k dispozici.

Články, které by tě mohly zajímat