Právě vysíláme

Jason Derulo míří do Česka, pokusí se vyprodat O₂ arenu

19. září 2023 16:27
Jason Derulo míří do Česka, pokusí se vyprodat O₂ arenu

Jason Derulo konečně zahraje v České republice! Vystoupí v pražské O₂ areně u příležitosti 20. výročí od otevření tohoto unikátního prostoru, a to v neděli 24. března 2024.

Derulo je pokrokový, žánrově vyhraněný a kreativní, a tak se zařadil mezi nejdynamičtější osobnosti světového popu. Od doby, kdy prorazil se svým singlem Whatcha Say, který získal 5x platinový certifikát RIAA, prodal tento oceňovaný zpěvák a skladatel, jehož čisté jmění přesahuje 100 milionů dolarů, více než 250 milionů singlů po celém světě a dosáhl 15 platinových singlů včetně WiggleTalk Dirty, Want To Want Me, Trumpets, It Girl, In My Head, Ridin‘ Solo, Don’t Wanna Go Home, Marry Me, The Other Side, Get Ugly, Swalla, Savage Love a Take You Dancing.

Od začátku své sólové nahrávací kariéry v roce 2009 získal více než 18,2 miliardy streamů po celém světě a na sociálních sítích si vybudoval nezastavitelný počet více než 117 milionů sledujících na všech platformách. Nyní Derulo pracuje na svém očekávaném pátém albu – a zároveň plnohodnotném debutu pro Atlantic Records – a přichází s řadou hitů, které zaznamenaly více než 500 milionů zhlédnutí, včetně neodolatelně energické skladby Acapulco, RIAA platinou ověnčené Take You Dancing a 3x platinou ověnčeného hitparádového hitu s Jawsh 685 Savage Love (Laxed – Siren Beat). Posledně jmenovaná skladba – a její oficiální remix od BTS – se po svém příchodu v roce 2020 stala nezastavitelnou mezinárodní senzací, když se dostala na první místo v žebříčku Billboard Hot 100 a také na vrcholy hitparád v dalších 16 zemích po celém světě.

Derulo je skutečně mnohostranný tvůrce, prosadil se také jako herec a podnikatel, investoval do podniků jako Catch L. A. a Rumble Boxing, stal se spolumajitelem vodky Bedlam, spustil podcast zaměřený na inovace a společně s Najafi Group a BodyBuilding.com vyvinul řadu doplňků stravy a fitness produktů. Derulo navíc představil UZO Jasona Derula, nový strhující grafický román z nakladatelství Z2 Comics založený na postavě z TikToku vytvořené samotným umělcem. Vzhledem k tomu, že jeho příspěvek na TikToku pravidelně dosahuje více než 10 milionů zhlédnutí, Derulo poznamenává, že tato platforma zásadně změnila jeho vztah s fanoušky. Derulo nyní patří mezi největší superhvězdy TikToku, v současné době je čtvrtým nejsledovanějším mužem na platformě pro sdílení videí a celkově jedenáctým největším účtem. Jeho už tak astronomická přítomnost na TikToku nadále denně roste, nyní se může pochlubit více než 56,9 milionu sledujících po celém světě a více než 1,2 miliardy lajků.

Znovu získal titul krále TikToku a vloni vydal letní hit Slidin‘ s videoklipem TikTok s výzvou fanoušků k vlastnímu provedení elektrické skluzavky. Jeho talent pro skládání chytlavých melodií navrch zábavných, povzbudivých skladeb byl receptem pro jeho letní hit. Na oslavu singlu Derulo uspořádal v Miami divoce extravagantní Slidin‘ Weekend s několika svými tvůrci, kteří jsou mu nejbližší.

Články, které by tě mohly zajímat