Právě vysíláme

JASON MOMOA coby OZZY OSBOURNE! Metalová ikona obsadila do nového klipu slavného herce

25. února 2020 11:10
JASON MOMOA coby OZZY OSBOURNE! Metalová ikona obsadila do nového klipu slavného herce

Tak tohle spojení fanoušci asi nečekali. Oblíbený herec Jason Momoa totiž v novém klipu Ozzyho Osbournea ztvárnil právě onu ikonickou metalovou legendu!

Ozzy zveřejnil na YouTube videoklip k singlu Scary Little Green Men a fanoušky mile překvapil. Do hlavní úlohy totiž obsadil herce Jasona Momou, který si v klipu zahraje právě Ozzyho. V upoutávce ho pak můžeme vidět, jak je oblečen do černé kápi a řádí před mikrofonem.

Ačkoliv byste to do něho možná neřekli, Momoa je velkým metalovým fanouškem. V minulosti dokonce řekl, že kapely jako Tool, MetallicaBlack Sabbath ho inspirovaly, když přemýšlel, jak ztvární své nejznámější filmové role. Aquaman je docela metalový. Je mi jasné, že si to nikdo nemyslí, ale je to pravda. Své postavy zakládám na metalových písničkách. Aquaman byl inspirován albem Kill ‘Em All od Metallicy. Tvorba Sabbath měla ale na Aquamana také velký vliv,” řekl herec.

Ozzy Ozbourne před časem přiznal, že trpí Parkinsonovou chorobou. Zrušil proto své turné po severní Americe a momentálně se léčí ve Švýcarsku. Už brzy má ale světlo světa spatřit jeho nová deska nazvaná Ordinary Man.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat